Nils Arne Eggen

Ola By Rise mener han aldri gikk ut på dato. Nils Arne Eggen sovnet stille inn natt til onsdag.


This Is How Football Norway Reacted To The Death Of Nils Arne Eggen Vg

Det var med sorg Rosenborg i dag mottok budskapet om at klubbens aller største legende er død skriver RBK.

. Trenerlegenden Nils Arne Eggen er død 80 år gammel. Trist å få beskjeden om at Nils Arne Eggen er død. Nils Arne Eggen har vært en viktig stemme i Rosenborg helt til det siste.

På 90-tallet var han trener for et Rosenborg som vant nesten alt som var mulig å vinne i Norge. Han ble 80 år gammel. Solbakken hyller Nils Arne Eggen.

Det er utrolig trist. Det var med sorg Rosenborg i dag mottok budskapet om at klubbens aller største legende er død skriver RBK. Klubben skriver at Eggen sovnet stille med familien rundt seg natt til onsdag.

Det førte laget til viktige kamper i Europa hvor flere av de beste lagene slet med å. Nils Arne Eggen gikk bort onsdag og Jarl Torske roser det han har gjort for fotball-Norge gjennom mange år. Nils Arne Eggen er tidenes største norske fotballtrener og Rosenborgs aller største.

Han hadde en gjennomføringskraft og. Nyheten om bortgangen til fotball-legenden Nils Arne Eggen ble kjent onsdag formiddag. Det bekrefter Rosenborg på sine nettsider.

Eggen sovnet stille med familien rundt seg natt til onsdag. Få mennesker har betydd mer for norsk idrett enn ham og få. Han sprengte barrierer Fotball-Norge er i sorg etter nyheten om at RBK-legenden Nils Arne Eggen 80 døde natt til onsdag.

Han er en person som har betydd mye for mange og mer for mange enn meg men også mye for meg i mitt liv sier Rushfeldt til iTromsø onsdag formiddag. Nils Arne Eggen er kjent for de fleste som følger med på norsk fotball.


Nils Arne Eggen Simple English Wikipedia The Free Encyclopedia


Nils Arne Eggen Most Successful Coach In Norwegian Football Dies


Ulseth Hits The Mark With Full Length Biography Of Nils Arne Eggen Idrottsforum Org


Nils Arne Eggen The Norwegian Football Legend Dead At 80 R Soccer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel